Stroomhuis Neerijnen is een cultureel centrum in het gelijknamige kasteeldorp in de Betuwe. Dit regionale ‘Centrum voor kunst, erfgoed, cultuur en landschap van het Rivierenland’ organiseert jaarlijks vele tientallen theatervoorstellingen, films, exposities, lezingen, natuurexcursies, workshops en andere evenementen.
De stichting draait geheel op zo’n 90 enthousiaste vrijwilligers en sponsoren. Daar zijn wij zeer trots op.

Stroomhuis biedt ook een platform voor discussie over de genoemde onderwerpen.

Het culturele centrum is gelegen op het Landgoed Neerijnen, eigendom van Het Geldersch Landschap. Het draait geheel op de bijdragen van vrijwilligers uit de regio. Ook hebben we de steun van een aantal sponsors.

Zonder vrijwilligers kunnen wij onze bezoekers niet zo’n gevarieerd programma bieden. Onze activiteiten worden goed bezocht door mensen uit de regio en van ver daarbuiten. Wij vernieuwen en verbeteren onszelf continu. Onze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen.

Onder de verantwoordelijkheid van een onafhankelijk stichtingsbestuur is op deelonderwerpen een groot aantal werkgroepen actief.

Stroomhuis is als volgt te bereiken:

  • Bezoekadres: Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen
  • Postadres: Stichting Stroomhuis, Kloppenhofstraat 6, 4175 CK Haaften
  • Bankrekeningnr.: NL08 RABO 0328.0630.29 tnv Stichting Stroomhuis, Neerijnen
  • E-mail: info@stroomhuisneerijnen.nl
  • Twitter: www.twitter.com/stroomhuis
  • Facebook: www.facebook.com/stroomhuisneerijnen

Wilt u actuele informatie over de programmering, dan kunt u zich gratis abonneren op de maandelijkse digitale Nieuwsbrief van Stroomhuis onderaan de pagina.
Vindt u het leuk ons team als vrijwilliger te komen versterken, stuur dan een mail naar info@stroomhuisneerijnen.nl.
Voor suggesties op het gebied van de culturele programmering, kunt u eveneens een mail sturen, en wel naar cultuur@stroomhuisneerijnen.nl

In gebouw Stroomhuis bevindt zich ook ‘UIT-spanning het Stroomhuis’, een professionele horecavoorziening, met prachtig caféterras. Helaas is de UIT-spanning voor onbepaalde tijd gesloten.

Stroomhuis zoekt vrijwilligers

Ons Stroomhuisprogramma draait geheel op de bevlogen inzet van onze vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers geen programma: geen muziek, exposities, kunstlezingen, natuur- en landschapsactiviteiten en activiteiten voor jongeren!

Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan één van onze activiteiten, bijvoorbeeld aan ons klassieke muziekprogramma? Dan komen we graag met u in contact!

Ik wil vrijwilliger worden

Ons programma: voor elk wat wils