Stroomhuis Neerijnen is een cultureel centrum in het gelijknamige kasteeldorp in de Betuwe. Onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Stroomhuis Neerijnen maken diverse werkgroepen een uitgebreid programma volgens de volgende programmalijnen: Beeldende Kunst, Film, Muziek, Natuur en erfgoed performatieve kunst.

Zo zijn er het jaar rond exposities, films, lezingen, natuurexcursies en andere evenementen. Wij kunnen dit programma alleen realiseren dankzij onze enthousiaste vrijwilligers.

Het Stroomhuis is gelegen op het Landgoed Waardenburg/Neerijnen, dat eigendom is van Het Geldersch Landschap en Kasteelen.

Stroomhuis is als volgt te bereiken:

  • Bezoekadres: Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen
  • Postadres: Stichting Stroomhuis, Kloppenhofstraat 6, 4175 CK Haaften
  • Bankrekeningnr.: NL08 RABO 0328.0630.29 tnv Stichting Stroomhuis, Neerijnen
  • E-mail: info@stroomhuisneerijnen.nl
  • Twitter: www.twitter.com/stroomhuis
  • Facebook: www.facebook.com/stroomhuisneerijnen

Wilt u actuele informatie over de programmering, dan kunt u zich gratis abonneren op de maandelijkse digitale Nieuwsbrief van Stroomhuis onderaan de pagina.
Vindt u het leuk ons team als vrijwilliger te komen versterken, stuur dan een mail naar info@stroomhuisneerijnen.nl.
Voor suggesties op het gebied van de culturele programmering, kunt u eveneens een mail sturen, en wel naar info@stroomhuisneerijnen.nl.

In gebouw Stroomhuis bevindt zich ook ‘Brasserie het Stroomhuis’, een professionele horecavoorziening, met prachtig caféterras. Voor het restaurant en zaalhuur kunt u contact opnemen met Ruud de Wilde, e-mail ruud.de.wilde@hotmail.com. Tel. 06-40 19 73 60

Stroomhuis zoekt vrijwilligers

Ons Stroomhuisprogramma draait geheel op de bevlogen inzet van onze vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers geen programma: geen muziek, exposities, kunstlezingen, natuur- en landschapsactiviteiten en activiteiten voor jongeren!

Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan één van onze activiteiten, bijvoorbeeld aan ons klassieke muziekprogramma? Dan komen we graag met u in contact!

Ons programma: voor elk wat wils