Trio De Kleer – Wereld(s) repertoire 

Frank en Miguel de Kleer (vader en zoon) zien zichzelf als verzamelaars van de mooiste liedjes in met name het gypsy-repertoire en traditionele muziek. 


Datum: zondagmiddag 7 januari 2024

Aanvang: 15.00 uur

Entree: € 20,00 incl. drankje

Druk hier om uw kaarten te reserveren


Roemeense Hora’s, Hongaarse Csardas, Franse gypsy swing in de stijl van Django Reinhardt, Spaanse rumba’s: je vindt het allemaal in hun koffer.

Frank legde zich in zijn jeugd vooral toe op de muziek van Django Reinhardt en studeerde later Flamenco in Granada. Momenteel reist, studeert en speelt hij ieder jaar in Transsylvanië.

Frank en Miguel speelden en gaven workshops op grote ukelele- en gitaarfestivals, in o.a. Berlijn, Praag en Nederland. Miguel (inmiddels 19 jaar oud) speelde al op 13 jarige leeftijd op televisie (de BZT-show) met het Rosenberg Trio. Daarnaast speelde het duo met vele andere (internationale) muzikanten.

Op zondag 7 januari 2024 komen ze als Trio naar Neerijnen en worden de gitaren aangevuld met de van oorsprong Hongaarse Gyuszi Rezmuves op contrabas. Repertoire uit Boedapest zal dus zeker langskomen. Natuurlijk zullen de mooie verhalen over de liedjes uit het repertoire ook niet ontbreken.

Een gezellige reis van Moskou tot Sevilla in 2 uur, met Trio De Kleer als reisleiders! Fasten your seatbelts.

Deel dit bericht, kies een platform!