bertinconcert

BERT'S BYTES IN CONCERT
Het echte Bytes-gevoel; muziek creëren op het moment zelf.

vrijdag 13 november.
aanvang: 20:00 uur
entree: € 15,-
We volgen regels 'corona'.

Bert's Bytes in concert

Vanaf het begin van deze eeuw lijken Bert van den Brink en het Stroomhuis bij elkaar te horen. Dat zou je denken als je door programmaboekjes van voorgaande jaren van het Stroomhuis bladert. Sinds 2003 trad hij daar bijna jaarlijks op. Bert, woonachting in onze gemeente, doceert sinds 1982 jazz piano aan het Utrechts conservatorium.

Al 13 jaar zijn veel liefhebbers van Berts muziek ook trouwe beluisteraars van zijn Bytes. Steeds ergens rond de weekovergang weet hij je weer te verrassen. Je leert hem zo van vele kanten kennen en ondertussen krijg je in het begeleidende mailtje iets van zijn gemoedstoestanden mee. 

Recent kwam hij op het idee om met zijn bytes voor publiek op te treden.  En dus komt hij nu op 13 november ook naar het Stroomhuis. Zijn repertoire zal bestaan uit eigen composities, improvisaties en bekender repertoire uit jazz, pop en aanverwante genres. Op zijn eigen website kondigt hij ‘a mistery guest’ aan. Kom en laat u verrassen.

Bert won in 2007 de Boy Edgar Prise, begeleidde Thomas Oliemans bij de Winterreise van Schubert, maar ook met teksten van Jacques Brel. Ook bracht hij een programma rond zijn grote voorbeeld Jules de Corte. Ook dit optreden in het Stroomhuis zal als ieder concert van hem uniek zijn.

Meer informatie: www.bertvandenbrink.com/bertsbytes/concert.mp3∑

Promo: http://www.bertvandenbrink.com/bertsbytes/concert.mp3