Nieuwsbrief oplevering lift en vacatures

Bekijk de online versie
Nieuwsbrief
  04 januari 2020.  
 

Beste Lingestreek,
 

lift1Het jaar 2021 is net van start.  Via deze weg wensen we u een heel gelukkig en gezond nieuw jaar toe! Hopelijk kunnen wij u snel weer een mooi programma aanbieden in het Stroomhuis. 
In deze nieuwsbrief vragen wij graag uw aandacht voor de oplevering van de lift in december 2020 en een tweetal vacatures. 

De lift in het Stroomhuis is opgeleverd!

 lift2

Het Stroomhuis is dus vanaf nu ook prima toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

 

 

lift3Wij zijn het traject van voorbereiden, ontwerpen, uitvoeren en werven van financiën goed door gekomen. Wat twee jaar geleden begon als een ‘wild’ idee, hebben wij, mede dankzij uw financiële bijdrage, kunnen realiseren.

 

~  Heel veel dank daarvoor!  ~

 

Hoewel wij natuurlijk graag de lift feestelijk in gebruik willen nemen,  is dat echter onder de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk. Op een beter tijdstip hopen wij u in het Stroomhuis te ontvangen voor het bijwonen van deze vrolijke plechtigheid.

 

Webmaster gezocht!
Ron Nieuwenhuizen is al vele jaren onze steun- en toeverlaat inzake onder meer onze website. Ron heeft helaas aangegeven zijn werkzaamheden voor het Stroomhuis te willen gaan staken. Het Stroomhuis is daarom op zoek naar iemand die de taken van Ron wil overnemen.

 

Wat doet onze webmaster?
Onze webmaster houdt het content management systeem actueel door middel van betaalde en onbetaalde plugins en updates. Hij verzorgt het frame (format, sjabloon) van de componenten van deze componenten en plugins, waarin de redacteuren kunnen werken. Wij zijn op zoek naar iemand die tijd heeft en plezier in schept in het onderhoud, beheer en de ontwikkeling van onze website.  

 

Lid werkgroep Kunst en Cultuur
Door het aanstaand vertrek van Ron, zoeken wij ook een nieuw lid voor de werkgroep Kunst en Cultuur van het Stroomhuis: iemand die Klassieke muziek een warm hart toedraagt.

Het nieuwe lid is de spil voor het programma Rivierenland Klassiek van het Stroomhuis. Zij/hij onderhoudt contacten met de musici of diens vertegenwoordiger, heeft liefst ook een eigen netwerk in de klassieke muziek c.q. conservatoria en draagt samen met mede vrijwilligers zorg voor de opzet en de uitvoering van Rivierenland Klassiek. 

 

Bent u of kent u iemand die ervaring heeft met de applicatie Joomla of die ervaring heeft met een vergelijkbaar programma? En die samen met de webredacteuren onze Stroomhuis website zou willen beheren, onderhouden en ontwikkelen?

En/of bent u of kent u iemand die de werkgroep Kunst en Cultuur zou willen komen versterken? Of wilt u nadere informatie over deze vacatures? Dan komen we graag met u in contact, via dit mailadres

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur 

Hartelijke groet,
het Bestuur,
Anton van de Velde, Gerard Vernhout, Adri Klinkenberg, Willeke Bronk en Simone Jilderda

 

dank in vele talen

 

 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u zich als Lingestreek met karel@lingestreek.nl heeft aangemeld bij StroomhuisNeerijnen
Wilt u de verzending van nieuwsbrieven aanpassen,
 wijzig het hier.

Als u geen belang meer stelt onze mails te ontvangen, kunt u zich hier afmelden