web chocolatFilm plus heerlijk etentje

 

'Chocolat'

 

za 14 dec -  volgeboekt

aanvang etentje: 18 uur (UIT-spanning)
aanvang film: 18.30 uur (theaterzaal Stroomhuis)

reserveren voor etentje noodzaak

 

Voor reserveren, klik hier

 

Mission Statement (leidraad) van Filmhuis voor dit seizoen:
eigenzinnig en vol verbeeldingskracht

'Chocolat' is een verrukkelijke Frans-Amerikaanse film uit 2000, geregisseerd door Lasse Hallström. Het gaat over een conservatief Frans dorpje dat wordt wakker geschud door de komst van Juliette Binoche en haar chocolaterie.

Leeftijdsindicaie: zoet drama, leuk om te zien. Natuurlijk slecht voor het gebit. Daarom vooral voor jongeren met goede gebitten: tot 65 jaar. Ouderen komen op eigen risico tenzij met kunstgebit.

Aansluitend eten we in UIT-spanning het Stroomhuis: een feestelijke drie-gangenmaaltijd, samengesteld door onze kok Anita Fey.
Ook krijgt u een paar heerlijke bonbons.

Maar we gaan het weer omdraaien: eerst met een snackje in de hand naar de film, daarna samen eten en napraten. 

Dit feestelijke drie-gangendinertje  kost weer  € 20,-- per couvert. Samen met de film is de deelnameprijs € 25 pp.
Alleen naar de film kan ook: € 5,- 
 
Als u film plus etentje kiest, dient U daarvoor wel te Reserveren. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 10 december. Dat Reserveren kan via deze website. U krijgt dan snel nader bericht, zoals over de betaling. Want ook dat dient om organisatorische redenen vooraf te geschieden.
 
Dit is de derde keer dat Filmhuis samen met horeca-gelegenheid UIT-spanning het Stroomhuis zo'n combinatie film plus etentje organiseert. De eerste keer, op 27 juni, was er een Italiaans etentje en met liefst 33 deelnemers was dat voor ons een onverwacht groot succes! Vandaar dat we hebben besloten dit najaar nog twee keer zoiets leuks te doen. 
 
Daarbij zoeken we wel steeds naar nieuwe wegen. Na de Italiaanse maaltijd op 27 juni en een biologisch etentje op donderdag 3 oktober, wordt het deze avond - za 14 december - dus een feestelijk decemberdiner met verrassingstoetje. Dit met weer eerst film en pas daarna gezellig tafelen. 

Evenwel: we gaan het qua aanvangstijden nog wat beter structureren:

aanvang film: 18.30 uur (in theaterzaal Stroomhuis)
etentje: voorafje al om 18 uur (in UIT-spanning)
            hoofdgerecht en toetje: ná de film