webwaardart2017Het centrale punt van de open atelierroute is ook in 2017 Stroomhuis Neerijnen

Expositie WaardArt -


Open Atelierroute

za 23 & zo 24 sep

Ateliers en Stroomhuis zijn beide dagen open van 11 tot 17 uur, toegang vrij.

NB: opening expositie WaardArt in Stroomhuis is vrijdagavond 22 sep, om 19.30 uur


Welkom bij WaardArt!


Een heel weekeinde genieten van beeldende kunst in de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen. In het Stroomhuis is er een overzichtstentoonstelling, met van elke kunstenaar een werkstuk.
Ook dit jaar willen we je een kijkje achter de kunst bieden, door onze ateliers open te stellen.

Op onze gezamenlijke expositie in Stroomhuis Neerijnen, waar al ons werk mooi en overzichtelijk geëxposeerd is, kun je een selectie maken en je route samenstellen. Graag nodigen we je uit om bij ons langs te komen.

Sommige werken vind je prachtig, en andere doen je niets. Dat mag, want over smaak valt niet te twisten. Maar voordat de schilderijen, beelden, objecten en andere kunst hier terecht kwam, is er een heel proces aan vooraf gegaan.

Hoe komen de deelnemende kunstenaars en passievolle amateurs tot hun kleurkeuze, welke technieken gebruiken ze, wat is hun inspiratie? Het eindresultaat is een combinatie van fantasie, dromen, toevalligheden, maar ook van techniek en hard werken.
En dan komt het moment dat het werk eindelijk helemaal af is: wanneer er niets meer toegevoegd en niets meer weggenomen kan worden.


Je kunt meekijken bij de totstandkoming van een beeld, een schets, of vakkundige handelingen. Je mag ons vragen stellen, waar we graag antwoord op geven (hoewel we natuurlijk niet al onze geheimen prijs zullen geven).
Door te laten zien hoe het creatieve proces in elkaar zit, hopen we dat je met nog meer plezier naar ons werk kijkt.
En wie weet inspireert het jou om een kunstwerk aan te schaffen!


Je bent van harte welkom.