WaardArt 2023, 

ÉÉN VAN ELKE KUNSTENAAR

Het is al sinds het begin van deze eeuw een traditie in Stroomhuis Neerijnen om ter plekke te bepalen welke kunstenaar u wil ontmoeten tijdens de open atelierroute van WaardArt.


In het Stroomhuis, Van Pallandtweg 1 te Neerijnen kunt u op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 11 tot 17 uw keus maken, maar ook op donderdag 28 en vrijdag 29 september, van 13.30 tot 16.30 uur.


 Open Atelierroute van WaardArt

Op 30 september en 1 oktober 2023 organiseert WaardArt weer de open atelierroute in West Betuwe. De kunstenaars van West Betuwe zetten hun ateliers open voor geïnteresseerde bezoekers, van 11.00 tot 17.00 uur.

De route langs de mooie dorpen aan de Linge en de Waal voert u naar zeer uiteenlopende kunstwerken. De kunstenaars zijn aanwezig in hun atelier en vertellen hoe hun werk tot stand komt en waarom zij bepaalde thema’s of technieken toepassen. Hierdoor kijkt u hopelijk met nog meer plezier naar de werken.

Tijdens de route is er een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars in het Stroomhuis te Neerijnen, Van Pallandtweg 1. Het overzicht van de route is hier ook te vinden, zodat u zelf kunt bepalen waar u heen gaat.

De opening van de overzichtsexpositie is op vrijdagavond 29 september om 20 uur in het Stroomhuis.

We zien ernaar uit u te ontmoeten.

Voor meer informatie zie ook:

www.waardart.nl

www.facebook.com/waardart

www.instagram.com/waardart

 

 

Deel dit bericht, kies een platform!