“Herinneringen aan vroeger”

Miranda Vissers, schilderijen & objecten


Datum: Donderdag 23 mei t/m zondag 23 juni 2024

Openingstijden: Donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.


Miranda Vissers

Herinneringen aan vroeger, maar ook nieuwe herinneringen maken, dat is het thema van deze tentoonstelling.

De afgelopen vijftien jaar heb ik als kunstenaar op veel verschillende plekken op de wereld mogen werken. Na elk verblijf in het buitenland zijn er één of meerdere series werk ontstaan die een relatie meteen bepaalde plek verbeelden.

In mijn werk gebruik ik vaak materiaal dat ik van mensen krijg of dat ik in de natuur vind. Belangrijk aan dat materiaal vind ik dat het al een geschiedenis achter de rug heeft, of dat het mij aan een bepaalde persoon of plaats herinnert.

Door het combineren van wat vroeger werk met recentere objecten ontstaan nieuwe verbanden, nieuwebeelden die op hun beurt weer nieuwe herinneringen maken.

De helft van de opbrengst van de verkoop van het werk op deze tentoonstelling wordt overgemaakt naar de Alzheimer Stichting.

 

 

Deel dit bericht, kies een platform!