Beeldgenootschap Rivierenland “Spiegelingen, en meer”

Van 9 maart t/m 2 april 2023 exposeren de leden van Beeldgenootschap Rivierenland foto’s met als overkoepelend thema ‘Spiegelingen’.


Openingstijden: donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en zaterdag en zondag 11.00 tot 17.00 uur.


Het Beeldgenootschap is een fotoclub in het West-Betuwse, waarvan de leden maandelijks bijeenkomen om hun werk met elkaar te delen en te bespreken.

Het lidmaatschap staat open voor diegenen die het leuk vinden mee te denken en mee te werken aan het op een hoger peil brengen van de kennis en de vaardigheden van de club als geheel. Daarbij is niet zo zeer van belang welke niveau men in aanvang heeft maar zijn wij er op gericht om op een positief-kritische manier naar elkaar, te groeien en onze persoonlijke doelen te bereiken.

Het thema van deze expositie laat verschillende werken van de leden zien, die op de een of andere manier zijn ontstaan door spiegelende elementen waardoor weer een nieuw beeld is verkregen. Daarnaast wordt er van elk lid een onderling samenhangende serie ‘vrij werk’ tentoongesteld.

Beeldgenootschap Rivierenland Christophe Thole www.bgrivierenland.nl

De namen van de BgR fotografen zijn; Anja de Wit, Anton van der Velde, Ben Meurs, Christophe Thole, Ditje Griffioen, Jan Constandtse, Leo Brouwer, Marjolein van Heumen en Rosina Verweij.

 

 

 

 

Deel dit bericht, kies een platform!

Onze activiteiten