web bigbandKom helpen bij ondersteuning activiteiten!

Stroomhuis

zoekt vrijwilligers

   Voor werkzaamheden op
   uiteenlopend gebied


Cultureel centrum Stroomhuis Neerijnen is een geheel door vrijwilligers gedreven organisatie, met diverse werkgroepen en op dit moment tegen de honderd enthousiaste medewerkers. Het jaar door organiseren wij samen zo'n tachtig heel verschillende culturele programma-activiteiten.


Het gaat om inschakeling bij het volgende:

1. Stroomhuis zoekt naarstig naar vrijwilligers die ons willen helpen bij de ondersteuning van activiteiten, zoals openingen van exposities, lezingen, muziekuitvoeringen, films en fairs. Het betreft taken als het draaien van bardiensten, het in orde brengen van de zaal voor en na een voorstelling, optreden als gastvrouw cq. gastheer, parkeren in goede banen leiden, begeleiding invaliden, bezoekers registreren, entreegeld innen en dergelijke.

2. naast de ondersteuning vlak voor, tijdens en direct na evenementen zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij de ontwikkeling van activiteiten. Per activiteit is er een “eigenaar”, die met behulp van een aantal andere vrijwilligers de activiteit uitwerkt in een detailplan en qua tijdsplanning, de publiciteit voorbereidt, er voor zorg draagt dat de collega's van licht, beeld en geluid geïnformeerd zijn, de horeca geregeld wordt, etc.

3. ook vrijwilligers die Stroomhuis op meer specialistisch gebied willen helpen versterken, zijn van harte welkom. Dat geldt met name voor mensen met een technische knobbel (onze werkgroep Gebouw & Techniek schakelt u graag in). Ook mensen die het leuk vinden om een persbericht te schrijven, of ervaring hebben met websites, twitter en/of Facebook, kunnen in Stroomhuis met plezier aan de slag.

Wij vinden het buitengewoon plezierig als u geïnteresseerd bent om als vrijwilliger voor een van bovengenoemde activiteiten “toe te treden” tot het Stroomhuis. Het vrijwilligerswerk is erg aantrekkelijk, u mag de activiteiten waar u bij betrokken bent gratis bijwonen. Ook doet u nieuwe contacten op met mensen die geïnteresseerd zijn in kunst, cultuur en/of natuur- en landschapsonderwerpen in ruime zin.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar

Wij nemen dan snel contact met u op.

Bestuur Stichting Stroomhuis 

Het adres van Stroomhuis is: Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen
website: stroomhuisneerijnen.nl