Over Stroomhuis
Stroomhuis Neerijnen is een cultureel centrum in het gelijknamige kasteeldorp in de Betuwe. Dit regionale 'Centrum voor kunst, cultuur en landschap van het Rivierenland' organiseert jaarlijks vele tientallen theatervoorstellingen, films, exposities, lezingen, natuurexcursies, workshops en andere evenementen.
Stroomhuis biedt ook een platform voor discussie over de genoemde onderwerpen.
Het culturele centrum is gelegen op het Landgoed Neerijnen, eigendom van Het Geldersch Landschap. Het draait geheel op de bijdragen van vrijwilligers uit de regio. Ook hebben we de steun van een aantal sponsors.
Onder de verantwoordelijkheid van een onafhankelijk stichtingsbestuur is op deelonderwerpen een groot aantal werkgroepen actief.
Stroomhuis is als volgt te bereiken:
  • bzoekadres: Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen
  • postadres: Stichting Stroomhuis, p/a Gerard Vernhout, bestuurslid, Kloppenhofstraat 6, 4175 CK Haaften, 0418-591416, 06-30374574, mail: g.j.vernhout@planet.nl
  • bankrekeningnr: 328063029 tnv Stichting Stroomhuis, Neerijnen
  • E-mail: info@stroomhuisneerijnen.nl
  • twitter: www.twitter.com/stroomhuis
  • Facebook: www.facebook.com/stroomhuisneerijnen
Wilt u actuele informatie over de programmering, dan kunt u zich gratis abonneren op de maandelijkse digitale Nieuwsbrief van Stroomhuis. Dat kan door u aan te melden in de kolom hiernaast links!
Vindt u het leuk ons team als vrijwilliger te komen versterken, stuur dan een mail naar info@stroomhuisneerijnen.nl. 
Voor suggesties op het gebied van de culturele programmering, kunt u eveneens een mail sturen, en wel naar cultuur@stroomhuisneerijnen.nl
In gebouw Stroomhuis bevindt zich ook 'UIT-spanning het Stroomhuis', een professionele horecavoorziening, met prachtig caféterras. Het parkeerterrein is recent geheel vernieuwd.
UIT-spanning heeft als telnr: 0418-651943 (tijdens openingsuren), en is te bereiken op www.hetstroomhuis.nl